Vi byder dig velkommen til vores online shop. Her finder du modetøj til både unge piger og den modne kvinde både i alle vores forskellige former. Vi har kunder i alderen 14 til 93 år så vi er super glade for at vores sortiment spænder så bredt at vi rammer så mange forskellige kundegrupper.

Vi indkøber vores varer flere forskellige steder i Europa såsom Paris, London samt Amsterdam, vi udvælger varer så der både er til den slanke dame og plus pigen som gerne vil være med på moden til priser, hvor alle kan være med og føle sig smart og lækker.

Vi har også valgt gode danske leverandører som Cassiopeia, Zeze samt One Two Luxzuz, da det er god kvalitet, pasform og smart design som mange kender og igen varer hvor de fleste pengepunge kan være med.

I vores udvalg af sko og støvler som vi også er i udlandet og hente sørger vi for at kvinden med store fødder også kan få en smart sko eller støvle, da vi køber ind i str. 35-44 til damer. Så har du en lille fin dame fod til en str. 35 eller en står godt fast på en stor damefod så har vi et bredt udvalg i sneakers, sandaler, støvler, ballerina eller sports sko.

Vores accessories i smykker, tasker, bælter og ure kan sætte sit præg på alle outfits, vi har så mange farver på paletten, at vi klæder den moderne kvinde når hun skal på job eller til fest eller bare ud og nyde livet. Der er halskæder med bling bling eller motiver som stjerner og hjerter og andre udformninger Nikkelfri øreringe som følger tidens trend.

. Vi har et stort sortiment af store tasker i smarte design som kan bruges på jobbet, i skolen eller som big shopper. Stjerne tasker er altid på mode så dem har vi altid på lager i forskellige størrelser og modeller

Små dametasker, clutches eller crossover til byturen, bryllupsfesten og til hverdag i sæsonens farver og udsmykning er der altid at finde i vores shop. Slangeskind og pelstasker er et stort hit hos de fleste. Vi har både i skind og imiteret skind,